МИ ЗНАЄМО, ЩО ВАМ ПОТРІБНО...

Іграшки-емоції з екошкіри від DARIVNA - надихають, радують та дарують позитивні емоції!

МАТЕРІАЛ:

італійська екошкіра
гіпоалергенний холофайбер

РОЗМІРИ:

36*22*20 см

КОЛЬОРОВА ГАММА:

червоний, білий, чорний,
сірий, рожевий та
їх комбінації

ТЕРМІНИ:

індивідуальний пошив
3-4 дні

ОПЛАТА:

готівка
PrivatBank / Monobank
PayPal / Western Union

ДОСТАВКА:

кур'єром
Нова пошта
УкрПошта

 

«Речі ручної роботи – це розкіш, мати їх кожному - не обов'язково.
Той, хто хоче їх отримати, або платить майстру за те,
щоб він створив шедевр, або створює його сам».

Велика Коко Шанель

Бегемотики від Darivna - стильні та ексклюзивні, індивідуальний пошив, кожен бегемотик - неповторний. Вони створені для тих, хто цінує красу та любить оточувати себе красивими речами, за допомогою яких у будь-якому інтер'єрі буде затишно.

Традиція дарувати подарунки існує стільки, скільки і саме людство. Ще в Біблії ми знаходимо згадку про те, як Каїн і Авель приносили Господу плоди своєї праці. Це була жертва перших людей, це був їхній дар, яким вони виражали любов до Господа, бажання служити Йому. Сьогодні ми даруємо подарунки, керуючись тими ж почуттями та бажанням порадувати інших.

ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ...

Що кажуть про наші іграшки?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Марина, 28 р.

Своєю присутністю бегемотик Віпі вносить відчуття м'якої, світлої радості, особливо, коли зустрічаєшся своїм поглядом з його.

Белоніка, 42 р.

Іграшки від Darivna - це незабутня ніжність дотику. Відчуття бархатистості шкіри та миттєвий відгук тіла на дотики долонями, створює дививижний ефект, наче іграшка оживає. Наче, ось-ось, бегемотик чи пінгвінчик зістрибне з рук та топотом побіжить по полу.

Олена, 33 р.

Я та мій друг Vipi: таскаю з собою, тому що ми - банда )))))

Вікторія, 36 р.

Darivna... щоб довгими зимовими днями, посадивши бегемотик Віпі за інший кінець столу і наливши йому філіжанку кави з корицею, розповідати йому про життя та ділитися екзистенційними думками долі своєї людської...

Наталка, 54 р.

Коханий крутяцький подарунок подарував - бегемотика Віпі. Поставила на видному місці. Він такий класний, у шафу не хочеться ховати, а щоразу як дивишся на нього, із вдячністю згадуєшь того, хто мені подарував подарував цю красу... Ось вона, справжня романтика подарунка, коли людина дійсно хотіла порадувати!

Ірина, 47 р.

Робіть сюрпризи від усієї душі - тоді дорослі радітимуть усім серцем, наприклад, як я, коли відкрила дарунок, а там бегемотик Віпі дивиться на мене! Раділа, як дитина! Ці емоції - на все життя! Дякую!

Тая, 61 р.

Прийшло 10 друзів у гості, кожен щось подарував. Усі подарунки як подарунки, а бегемотик – особливий, береш його в руки і випускати не хочеться.

Ляля, 57 р.

Бегемотики Віпі - це справжня романтика для закоханих та подарунок на все життя... А ще, це інтер'єрна іграшка... Everyday after eating, ти спотикаєшся поглядом і згадуєш того, хто подарував його Тобі. А коли ти сильно скучатимеш, його можна обійняти і згадати золоті моменти, проведені з людиною, яка тобі його подарувала...

Гала, 42 р.

Неймовірні емоції для людей, які цінують затишок та комфорт, і люблять ексклюзивні, не штамповані речі. Кожного бегемотика шиють індивідуально для Тебе… Приємно!

Марія, 21 р.

Мобільність - мій бегемотик там, де я, таскати всюди з собою можна, стильний аксесуар.

Оксана, 38 р.

Іграшки від Darivna - це стильний, ексклюзивний та мобільний елемент декора. Все найкраще для людей, які цінують красу та люблять, щоб навколо них були красиві речі, з якими легко створювати затишок, де б ви не знаходились.

NEW FROM THE BLOG...

Praesent vestibulum molestie lacus. Aenean nonummy hendrerit mauris

Optimizing every area of your business!

From market research, design and prototyping to production and delivery, we cover it all.

GET IN TOUCH...

To arrange a consultation or workshop, send us a message.